Smart-Repair, liten skade til liten pris

Vi benytter moderne metoder for å reparere små bulker og mindre lakkskader. Vi tilbyr Smart-Repair til Audi, Volkswagen og Mercedes-Benz. Gratis taksering av skade online. Send oss bilder av skaden og du mottar et uforpliktende pristilbud i retur.

Du kan spare 9000 kroner på en liten bulk

Velger du å kjøre rundt med småskader på bilen fordi det er kostbart å utbedre skadene? Med Smart-Repair kan vi utbedre din skade fra kr. 1.000,- . Du kan dermed spare kr. 9.000,-  i forhold til tradisjonelle reparasjonsmetoder. Den visuelle helheten til en bil er viktig! Den blir satt på prøve hver gang man beveger seg ut i trafikken. Bestill Smart-Repair hos oss, vi er spesialister på din bil og har kort ventetid.

Dette er typiske skader vi reparerer med Smart-Repair metoden

Smart-repair

Parkeringsbulker fra kjøpesenteret

Små subbe-skader selvforskyldt eller ikke. Riper og hakk er velkjent, veldig irriterende og ikke minst kostbart. Dette fører til at man velger å la defektene være. Det du kanskje ikke vet er at det finnes en alternativ, ny og innovativ løsning på disse problemene, som vi nå tilbyr til Audi, Volkswagen og Mercedes-Benz.

Øk verdien på bilen din

Det kan lønne seg å utbedre skader på din bil fortløpende. Da vil du mest sannsynlig beholde en høyere verdi på bilen. Du vil også ha mulighet for å få mer igjen for den når du skal selge bilen. Privatleaser du bil kan det også være en god ide og utbedre bulker med Smart-Repair. Gjør dette før innlevering av leasingbilen til forhandler og du kan spare mange tusenlapper.

Kontakt Erik Arnesen Langhus Skadeverksted

Send inn bilder av skaden til oss, så mottar du et uforpliktende pristilbud.

Vil du ha time for smart-repair eller motta en gratis online takst av din skade, er du velkommen til å kontakte oss her:

    Last opp vedlegg:

    ÅPNINGSTIDER SKADEVERKSTED
    Mandag – fredag: 07:00-17:00
    Lørdag: Stengt

    Ring oss på 24 03 27 00