Billakkering

Vi lakkerer både små og store lakkskader på din bil, vi er et sertifisert bilskadesenter for Audi, Volkswagen og Mercedes-Benz og vil alltid levere topp kvalitet i forhold til produsentene sine krav. Vi kan tilby alt fra omlakkering og hellakkering av din bil til flekk-lakkering. All lakkering utføres i en topp moderne lakkeringshall hvor din bil blir ivaretatt.

billakkering

Hellakkering eller bare noen små riper i lakken

Uansett om du bare har fått noen små riper i lakken, eller trenger hellakkering av bilen så kan vi hjelpe deg. Vi lakkerer alle biler i henhold til produsentene sine krav til fargegjenvinning. Det skal lønne seg å benytte et merkeverksted som kun fokuserer på egne merker. Kun en liten ripe i lakken? Les mer: Riper i lakken, ny kostnadsbesparende metode: 

Vedlikehold av ny lakk

Nylakkerte flater trenger 4 uker til etterherding. I denne perioden må du være spesielt forsiktig og all vask av bilen bør utføres for hånd med lunkent vann. Maskinvask eller høytrykkvask i denne perioden kan skade lakken. Montering av takstativ, dekortape eller magnetskilt bør foretas først etter lakken er gjennomherdet.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål rundt billakkering, vi hjelper deg. Kontakt vårt bilskadesenter allerede i dag.

billakkering

Kontakt oss om billakkering på Audi, Volkswagen og Mercedes-Benz

    Last opp vedlegg:

    ÅPNINGSTIDER SKADEVERKSTED
    Mandag – fredag: 07:00-17:00
    Lørdag: Stengt

    Ring oss på 24 03 27 00